29 Αυγ 2012

Ημερολόγιο Επιθεώρησης


Ευκαιρία! Πωλείται λόγω μετακομίσεως από εύπορη αγροτική οικογένεια, καρέκλα κατασκευής 1968 από αυθεντικό καραγάτσι, με επένδυση υψηλής ποιότητας πολυαιθυλενίου της οποίας οι επιμέρους αφαιρέσεις χρησίμευσαν για τα κρόσια στο τιμόνι του ποδηλάτου του διαδόχου. Στέρεη, αναπαυτική, θα σας χαρίσει ατέλειωτες στιγμές απόλαυσης του αγαπημένου σας επεισοδίου προερχόμενο από την φιλική γειτονική χώρα. Υπάρχει πολυετής εγγύηση σε περίπτωση μερικής ή ολικής καταστροφής, δεν καλύπτονται οι πεθερές διότι οι προδιαγραφές του προϊόντος δεν υποστηρίζουν προνομιακά δικαιώματα. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής, το προϊόν διαθέτει ψηφιακό ενσφήνωμα, που θα σας ειδοποιεί αν οφείλεται α) στον καυγά που έγινε στο πανηγύρι, β) στη διεκδίκησή της για μια ιδανική θέση στο στρατιωτικό σινεμά που έρχεται ως γνωστόν στις έξι, δεκαέξι και είκοσι έξι του μηνός, γ) στην επιμονή της πεθεράς που απαιτούσε διακαώς να δει το νέο επεισόδιο του λούνα παρκ.


Πωλείται κιθάρα μοντέλο 1975, από ατόφιο σφενδάμι, με καπάκι κυπαρισσιού, ταστιέρα από τριανταφυλλιά, παίζει τα πάντα, λαϊκά, δημοτικά, μπλουζ, ροκ, έντεχνα δεν ξέρει, αλλά αυτό δεν μειώνει την ιστορική της αξία. Έχει παίξει σε πανηγύρια, γάμους, σε παραπόταμες αισθηματικές συνευρέσεις, θα καλύψει κάθε ανάγκη σας, αν δεν ξέρετε να παίζετε, κανένα πρόβλημα, παίζει και μόνη της, έχει τόσα να θυμηθεί. Εκποιείται όχι από ανάγκη, αλλά από την πατριωτική διάθεση του διαδόχου να βοηθήσει στην επικείμενη κατάρρευση της αγροτικής οικονομίας και να αναπτύξει σχέσεις αλληλεγγύης με την Ευρωπαϊκή Κοινότητα που φέτος επιδότησε το σιτάρι δυο δεκάρες στο κιλό.

Αν τηλεφωνήσετε στα επόμενα δέκα λεπτά, δώρο το δρεπάνι. Σφυριά δε διαθέτουμε, μπορούμε όμως να σας βολέψουμε με ένα ενσύρματο τηλεκοντρόλ τηλεοράσεως SABA γερμανικής κατασκευής 1972 και αν επιθυμείτε να αγοράσετε και τη συσκευή, δώρο τα περιστέρια όσα χωράνε στο καφάσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: